+18 | Angela Merkel, GOALĂ, cu alte două femei, în tinereţe! E pe bune sau e păcăleală de 1 Aprilie?

31 martie 2013 09:23

Cancelarul german Angela Merkel e o femeie frumoasă chiar şi acum, la 59 de ani. Dar în tinereţe cu siguranţă că era sexy şi atrăgătoare.

O fotografie în care se spune că ar fi Angela Merkel împreună cu două prietene de-ale ei, a fost publicată pe câteva bloguri, pe internet.
Bruneta cu părul scurt, despre care se spune că ar fi Angela este goală, la fel şi prietenele ei, şi se presupune că cele trei se aflau la plajă.
Părerile celor care au văzut imaginile sunt împărţite. Unii cred că este într-adevăr ea, deoarece pe când era Merkel tânără se obişnuia nudismul, iar alţii spun că nu are cum să fie actualul cancelar german, doarece femeia din poză are sânii prea mici şi părul prea închis la culoare, Angela Merkel fiind în prezent blondă (n.r. – chiar dacă are părul vopsit).
Tu ce crezi, este Angela Merkel, nud, în poză, sau e doar o păcăleală de 1 Aprilie?

INFO
Angela Dorothea Merkel, născută Kasner la 17 iulie 1954 la Hamburg, Germania, este prima femeie cancelar din istoria Republicii Federale Germania. A fost aleasă în această funcție la data de 22 noiembrie 2005 de către Bundestag, parlamentul german, și realeasă la 28 octombrie 2009. Din 2006 până în 2009 ea a fost numită de revista Forbes Magazine drept cea mai puternică femeie din lume. (ro.wikipedia.org)

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro