MENIU CAUTĂ
30 Aug. 2013 09:06 , de Geo Berciu

ACCIDENT TRAGIC ÎN UNGARIA: 3 ROMÂNI MORŢI şi 18 RĂNIŢI! FOTO&VIDEO

Distribuie

O nouă tragedie, întâmplată de această dată pe şoselele din Ungaria, îndoliază România, în accident fiind implicaţi câţiva zeci de români.
Trei persoane au murit într-un accident rutier care a avut loc vineri dimineaţa, în jurul orei 5.40 (6.40 ora României) pe autostrada M5, la aproximativ 25 de kilometri sud-vest de Budapesta, soldat cu 33 răniţi, dintre care 18 grav, inclusiv 11 străini, între care cetăţeni români, bulgari, sârbi şi turci, potrivit MTI.
În acest accident au fost implicate 9 vehicule: un camion cu numere de înmatriculare în Ungaria, trei microbuze  şi cinci autoturisme cu persoane la bord.
Cauza accidentului face obiectul unei investigaţii. Circulaţia rutieră pe banda spre Budapesta de pe autostradă a fost închisă. Vehiculele care se îndreaptă spre capitala ungară sunt redirecţionate spre autostrăzile 4 şi 5.
„Din primele informaţii obţinute de misiune, este vorba de 3 persoane decedate şi 18 persoane rănite. Se pare că atât persoanele decedate, cât şi cele rănite sunt cetăţeni români. Ambasada României a întreprins de îndată demersuri pe lângă autorităţile statului de reşedinţă pentru a obţine informaţii cu privire la acest eveniment nefericit. Consulul României la Budapesta şi ataşatul de interne se află în acest moment la locul accidentului, beneficiind de sprijinul autorităţilor ungare”, menţionează MAE.
Un accident la fel de grav a avut loc, în urmă cu două luni, în Muntenegru, unde un autocar cu turişti români s-a răsturnat într-o prăpastie, pe 23 iunie. În urma accidentului şi-au pierdut viaţa 18 persoane, iar alte 29 au fost rănite. Răniţii au fost aduşi în România în 25 iunie, cu două aeronave militare, şi internaţi la spitalele Universitar, Floreasca, Elias şi Bagdasar-Arseni.
(Sursa foto: atv.hu)
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, marți, 13 noiembrie 2018
Loading...
Comentarii