19 Ian. 2013 17:45

Arabii bogaţi sparg milioane la târgul de lux din Dubai

Distribuie

Vrei să înveţi geografie? Atunci atlasul uriaş scos de o companie din Australia e perfect. Costă 100.000 de dolari, are 128 de pagini şi e rezultatul a 25 de ani de muncă minuţioasă.

Compania Montegrappa a pus la vânzare la târgul din Dubai un stilou din aur de 18 carate şi zeci de diamante colorate. Cel care l-a cumpărat şi-a luat şi un iaht de 20 de milioane de dolari.

Pianul de lux Steinway CrystalRock, acoperit cu cristale Swarovsky, a făcut furori la târg. Acesta costă 800.000 de dolari. Încă n-a fost fost cumpărat.

Compania McLaren a prezentat bolidul Spider, iar bogătaşii au comandat pe loc 50 de bucăţi. Preţul? “Doar” 315.000 $.

Cel mai scump pat din lume vine din Suedia şi costă 110.000 de dolari: cadrul e din lemn rar, iar salteaua e făcută din păr de cal, tratat cu argint timp de trei ani.

Un ou Fabergé vechi de 160 de ani a fost expus la Dubai, dar nu şi-a găsit încă un cumpărător. Preţul “bijuteriei” e de un milion de dolari, datorită ornamentelor din aur.

Ceasul Hublot, serie limitată, în valoare de 5 milioane de dolari, a fost unul dintre obiectele pe care bogătaşii arabi s-au luptat să-l aibă, mai ales că firma de lux a adus la expoziţia cu vânzare doar 5 bucăţi. Presa din Dubai a anunţat că puţin a lipsit ca firma de ceasuri să nu organizeze o licitaţie adhoc pentru ultimul exemplar din stoc.
Vrei să-ţi decorezi casa cu o veioză din crom şi sticlă de Murano în formă de harpă? Trebuie să scoţi din cont sau din buzunar cel puţin 100.000 de dolari!

Loading...
Comentarii