12 Oct. 2017 16:03

Practica sexuală neobișnuită: Ce NU au voie să facă irlandezii în timpul unei partide de amor

Distribuie

În diferite culturi din lumea întreagă există ritualuri sexuale de-a dreptul bizare. De asemenea, există locuri în care unele practici sexuale sunt interzise.

Principalul motiv care stă în calea manifestării sexuale este, de multe ori, religia. O comunitate formată din câteva sute de oameni care locuieşte pe insula Inis Beag are o tradiţie deloc potrivită lumii moderne: sexul este un subiect complet tabu.

Irlandezii care locuiesc aici nu au acces la educaţie sexuală, aceasta fiind interzisă. Totodată, sexul înainte de căsătorie nu este permis, iar părinţii sunt cei care organizează căsătoria copiilor, fără să aibă nevoie de acordul lor.

Obiceiul bizar al irlandezilor de pe această insulă este că adulţii îşi păstrează lenjeria intimă pe ei pe tot parcursul actului sexual. Ei nu au voie să facă amor goi pentru că sexul este considerat dăunător pentru sănătatea şi corpul lor.


VIDEO EXCLUSIV/ Povestea Ruxandrei Manea, românca ce a trăit cinci ani în Coreea de Sud. ”Am mâncat viermi de mătase. Acolo este un snack popular pe stradă”


 

Loading...
Comentarii