Cele mai BIZARE scene de SEX din filmele JAPONEZE | VIDEO +18

28 octombrie 2012 14:03

Japonezii sunt uneori lipsiţi de inhibiţii. Au tot felul de emisiuni tv pentru adulţi, care conţin scene de sex explicit la care participa publicul, dar şi filme artistice în care amorul carnal e prezentat în scene de un erotism intens.

Unul dintre cele mai erotice filme este „A snake of June”, în care o femeie se masturbează cu un vibrator, în ploaie, iar soţul ei şi un alt bărbat o privesc cu nesaţ. Filmul este un thriller, la origine, apărut în 2002, fiind cel mai nou dintre filmele care prezintă scene indecente, care au avut priză la public.

„Suno no onna” este un film lansat în 1964, regizat de Hiroshi Teshigahara conţine o scenă de sex explicit, considerată una dintre cele mai reuşite din cinematografia japoneză. Un bărbat ajută o femeie văduvă să se şteargă de nisip, iar în urma atingerilor lui în ea se trezesc fiorii plăcerii şi de aici începe o partidă de sex incendiară.

În 1985, comedia „Tampopo” prezintă câteva scene amuzante. Doi oameni fac dragoste, iar în tot acest timp îşi dau unul altuia mâncarea pe care o ţin în gură.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro