MENIU CAUTĂ
06 Mar. 2013 08:18 , de Iulian Simbeteanu

Cum îl ataca Hugo Chavez pe George Bush: «E un diavol care se crede proprietarul lumii! Un măgar ignorant, laș, bețiv și asasin» VIDEO

Distribuie

Fostul președinte al Statelor Unite, George W. Bush, a reprezentat una dintre țintele preferate ale lui Chavez.
Fostul președinte al Venezuelei l-a numit pe Bush 'măgar', la o emisiune televizată, și 'diavolul' care 'se crede proprietarul lumii', chiar în fața Adunării Generale a ONU.
'Ieri a venit diavolul aici. Și astăzi mai miroase a sulf la aceasta masă', a spus Chavez, pe 20 septembrie 2006, în aplauzele Adunării Generale a ONU. Apoi, el și-a făcut semnul crucii.

De asemenea, Chevez l-a numit pe Bush 'măgar ignorant', 'laș', 'bețiv' și 'asasin',  la o emisiune trasnisă în Venezuela.
'Te-ai luat de mine, «păsărică». Nu nu știi prea multă istorie, nu știi mai nimic. Ești un ignorant, «domnule Pericol». Ești un măgar! Ca să-i spun pe nume, mă refer la domnul George W. Bush. Ești un măgar, domnule Bush! Ești și un laș! De ce nu te duci în Irak, să îți conduci armata? E ușor să faci lucrul ăsta de la distanță. Dacă, într-o zi, îți trece prin cap nebunia de a invada Venezuela, te aștept aici, în savana asta! Lașule, asasinule! Ești un alcoolic, adică un bețiv. Ești un imoral. Dumnezeu să scape lumea de această amenințare!', a spus Chevez, în aplauzele asistenței.

Loading...
Comentarii