MENIU CAUTĂ
15 Mai. 2018 18:59

Donald Trump despre starea de sănătate a Melaniei: ”Este chiar foarte bine”

Distribuie

Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a vorbit despre starea de sănătate a soției sale, într-o postare pe Twitter. Liderul de la Washington spune că Prima Doamnă este ”chiar foarte bine”.

Melania Trump va părăsi spitalul în câteva zile a anunțat soțul ei a doua zi după ce a fost supusă unei intervenții chirurgicale la rinichi.

„Primă Doamnă este chiar foarte bine. Va părăsi spitalul în două sau trei zile. Mulțumim pentur dragostea și sprijinul vostru', a fost mesajul postat de Trump pe Twitter.

Melania Trump a fost operată la rinichi, luni. Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii avea probleme cu rinichii, condiţia ei nefiind însă una foarte gravă.

Melania Trump a fost operată la rinichi, iar operaţia a decurs foarte bine, potrivit directorului de comunicare al Primei Doamne. În această dimineaţă (luni – n.r.), Melania Trump a fost supusă unei proceduri de embolizare pentru a trata o problemă benignă la rinichi. Procedura a fost un succes şi nu există complicaţii', a transmis Stephanie Grisham, directorul de comunicare al Melaniei Trump.

Inițial reprezentanta Primei Doamne a anunțat că Melania, care a fost internată la Walter Reed National Military Medical Center, va rămâne în spital restul săptămânii, pentru a se recupera.

Preşedintele american, Donald Trump, a rămas la Casa Albă pe durata operaţiei, dar a mers la spital pentru a o vedea, la scurt timp după intervenție.


Citește și: Cristian Țopescu a murit. Fostul comentator sportiv era internat de o săptămână la Spitalul Elias


Loading...
Comentarii