12 Ian. 2018 14:52

A văzut o postare pe Facebook și după șase zile era căsătorită cu un străin

Distribuie

O tânără din Nigeria a văzut o postare pe Facebook și după șase zile era căsătorită cu un străin, tânărul care postase mesajul. Anunțul era postat de un tânăr care spunea că vrea să se căsătorească și cine este interesat de acest lucru, scrie BBC News.

Chidimma Amedu a postat pe 30 decembrie un anunț în care cerea oricărei femei interesate să fie soția sa să răspundă. „Am vârsta și sunt pregătit să spun că fac asta așa că nu pierd timpul. Trimiteți aplicațiile voastre, iar cea mai calificată va fi căsătorită pe 6 ianuarie 2018. Aplicațiile se încheie pe 31 decembrie la 12 noaptea”, a fost anunțul lui.

A urmat apoi o altă postare în care spune că 'Sunt serios în legătură cu asta, dar nu spuneți că nu ați văzut anunțul la timp. Mult noroc'.

după șase zile era căsătorită cu un străin

A primit câteva răspunsuri, dar cel primit de la Sophy Ijeoma a fost cel care i-a atras atenția. 'Sunt interesată, Dă-mi mesaj în privat… lol”, a scris tânăra.

La început, ea a crezut că este o glumă și ea a răspuns pur și simplu în glumă. Dar apoi a primit un mesaj privat și un apel pe Facebook, iar viața sa s-a schimbat definitiv.

La două zile după prima lor conversație, Chidimma a călătorit pe o distanță de 500 de kilometri din orașul său situat în nordul țării până la Enugu, în est, unde locuia Sophy.

Tânăra îl aștepta în fața unui magazin și spune că „a fost dragoste la prima vedere”.”El este cel mai frumos bărbat pe care l-am întâlnit vreodată și mi-a plăcut imediat.”

După două ore de conversație „ciudată”, el i-a cerut să se întâlnească cu unchiul său, care întâmplător locuiește în același oraș.

Ea credea în continuare că este o glumă, dar a fost încântată de Chidimma și credea că este un personaj interesant. „Am ajuns la casa unchiului și a spus: „Unchiule, ea este femeia cu care vreau să mă căsătoresc'.

Unchiul său i-a dat aprobarea, după care cei doi tineri au mers în aceeași zi să se întâlnească cu familia ei, iar Sophy a înțeles că era vorba de ceva serios.

„Când l-am văzut pentru prima dată, l-am găsit cu siguranță atrăgător, dar ceea ce nu știam era cât de serios era să se căsătorească cu mine. După ce ne-am întâlnit cu unchiul său mi-am dat seama că nu este o glumă și am decis că vreau să mă căsătoresc”, a povestit Sophy

Tânăra nu are tată așa că sarcina de a aproba căsătoria i-a revenit fratelui ei mai mare dcare, după ce i-a pus lui Chidimma câteva întrebări și-a dat binecuvântarea.

Pe 6 ianuarie cei doi s-au căsătorit într-o ceremonie tradițională Igbo și, desigur, au postat fotografii pe Facebook.


Citește și: Cotidianul sârb Blic scrie că Victor Ponta a primit cetăţenia sârbă. Ponta: „Am primit o calitate onorifică'


 

Loading...
Comentarii