MENIU CAUTĂ
25 Apr. 2014 08:44 , de Simona Josan

El este cel mai bătrân OM DIN LUME? Spune că are 179 de ani: „MOARTEA A UITAT DE MINE”

Distribuie

Pare incredibil, dar, conform spuselor lui Mahashta Murasi, este cât se poate de adevărat. Bărbatul, care locuieşte într-o casă modestă din Varanasi, susţine că s-a născut nici mai devreme, nici mai târziu de anul…1835, pe 6 ianuarie, în oraşul Bangalore. În 1903, s-a mutat în Benares, unde a lucrat ca cizmar timp de 50 ani, până în 1957. Atunci, mărturiseşte veteranul, a împlinit vârsta de 122 de ani, conform site-ului lacuarta.com.
„Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine. Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă „țin” bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă”, mărturiseşte băbatul.
Murasi povesteşte că 1971 este anul în care a fost ultima dată la medic, mai ales că acesta a decedat.
Mărturia lui Murasi este întărită şi de certificatul de naştere al acestuia, care atestă ca. într-adevăr, s-a născut în 1835. Totuşi, este dificil de probat, prin teste biologice, dacă anul trecut în acte este cel real, iar Murasi are vârsta pe care spune că o are.

Uite aici CUM ARATĂ MURASI, care spune că are 179 de ani!

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii