Fiul unui mafiot va concura la Big Brother în Italia

17 octombrie 2010 15:03

Unul dintre cei 16 concurenţi ai emisiunii “Big Brother” din Italia este fiul unui mafiot din Napoli a precizat duminică postul de televiziune Canale 5, citat de Agerpres.

Cea de-a 11- a ediţie a emisiunii “Grande Fratello” (Big Brother) din Italia va debuta luni cu câteva surprize pentru telespectatori, au anunţat vineri Paolo Bassetti, preşedintele societăţii producătoare Endemol Italia, şi Massimo Donelli, directorul postului de televiziune Canale 5.

Organizatorii au dezvăluit că la preselecţie s-a prezentat şi fiul unui boss al mafiei din Napoli, judecat pentru crime şi asociere în organizaţii criminale. El a fost ales şi de luni va intra în casele italienilor prin intermediul celei mai longevive emisiuni de tipul reality-show. Fiul reneagă trecutul tatălui şi a hotărât “să dea o altă imagine familiei după moartea şefului mafiot”, informează Canale 5.

Printre ceilalţi concurenţi se află un şomer care îşi câştigă existenţa cu prestaţii sexuale contra cost şi un cavaler din Ordinul de la Malta.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro