MENIU CAUTĂ
10 Ian. 2018 11:11

Meghan Markle și-a închis conturile de pe rețelele de socializare. Actrița americană și prințul Harry, în vizită la un post de radio

Distribuie

Meghan Markle și-a închis toate conturile de pe rețelele de socializare. Palatul Kensington a confirmat acest lucru, în timp ce actrița americană a avut primul angajament oficial din acest an, alături de logodnicul ei, prințul Harry, relatează BBC News.

Meghan Markle a renunțat la Instagram, unde avea 1,9 milioane de fani, Facebook (800.000 de fani) și Twitter (350.000 de fani). Ea a decis să închidă aceste conturi, deoarece nu le-a mai folosit de ceva timp, după cum a spus chiar ea. Vedeta americană și-a închis în aprilie 2017 și site-ul său despre lifestyle, The Tig. Palatul Kensington a precizat că fosta actriță a serialului The Suits le este recunoscătoare tuturor celor care au urmărit-o în acești ani.

Decizia lui Meghan Markle a ieșit la iveală, la scurt timp după ce aceasta a avut primul angajament oficial din acest an. Ea și prințul Harry au mers în vizită la un post de radio din Brixton.

Cuplul a fost întâmpinat cu ovații de mulțimea de fani adunată în fața postului de radio.

Pentru această vizită, Meghan a ales un pulover de la Marks & Spencers, pantaloni de la Burberry și un palton de la Smythe. Deși acesta este al doilea său angajament public, vedeta pare să se obișnuiască foarte rapid cu rolul de mebru activ al casei regale.

Prințul Harry și Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la capela aflată în apropiere de castelul Windsor. Potrivit unor estimări, nunta regală va aduce 500 de milioane de lire la economia Marii Britanii.


Citește și: EXCLUSIV/Andreea Berecleanu nu-și poate urma pasiunea din cauza problemelor la coloană. Doctorul mi-a promis că o să schiez din nou!'


Loading...
Comentarii