Fotografia de care râde TOATĂ EUROPA! Vezi ce greşeală vestimentară a FĂCUT Traian Băsescu la întâlnirea cu Obama! | FOTO

06 septembrie 2014 17:40

România a fost reprezentată la summitul NATO din Ţara Galilor de către Traian Băsescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean. La întâlnirea dintre şefii statelor membre NATO, Băsescu s-a întreţinut cu Obama, dar a comis-o fără să vrea.

Preşedintele României a fost fotografiat alături de mai mulţi şefi de stat, printre care şi Barack Obama sau David Cameron.

În timp ce toţi cei de faţă au rămas în timpul discuţiei cu sacourile închise, Traian Băsescu a fost singurul care avea sacoul deschis, motiv suficient ca Băse să fie luat la mişto de internauţi. „Ne-am făcut iarăşi de râs”, au atenţionat vocile cârcotaşe de pe reţelele de socializare.

Cum trebuia să procedeze Băsescu?

Regulile vestimentare spun că sacoul trebuie să fie încheiat la ocazii oficiale, când se intră într-o încăpere sau când cel care îl poartă merge să salute pe cineva. Traian Băsescu îşi putea permite să aibă sacoul deschis în timpul mesei, însă înainte de a se ridica de la masă în primul rând trebuie să-şi încheie nasturii de la sacou. Lucru pe care preşedintele României l-a cam uitat.

Foto: EPA

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro