IMAGINEA DE UN MILION DE DOLARI! Un bebeluș îl prinde de deget pe MEDIC, înainte să vină pe lume! VIDEO

04 ianuarie 2013 07:29

Una dintre cele mai înduioșătoare imagini a fost dată publicității zilele trecute. Un tătic a surprins un moment emoționant din timpul nașterii fetiței lui, Nevaeh Atkins, când micuța îl prinde de deget pe medic, înainte să iasă din burtica mamei.

În timp ce medicul Allan Sawyer făcea intervenția de cezariană, pentru a o ajuta pe micuța Nevaeh Atkins să vină pe lume, copilița, care nu apucase să iasă din pântecul mamei,l-a prins de deget, iar momentul a fost imortalizat de tatăl ei.
„Am ştiut din prima clipă că era o fotografie minunată, uimitoare, aşa cum nu am mai văzut niciodată”, a declarat mama fetiţei, Alicia Atkins.
Momentul a avut loc pe 9 octombrie 2012, ziua în care a venit pe lume Nevaeh. Părinții au vrut să-l surprindă pe medic și au făcut publică imaginea recent, fiind cadoul lor pentru cel care o ajutase pe Alicia să devină mamă.
„Nu am văzut o astfel de poză înainte. Este cu adevărat rară„, a declarat doctorul Sawyer pentru KNXV”, a mai precizat el.
Având în vedere complicațiile apărute înainte de naștere, imaginea poate fi interpretată ca o încercare a fetiței de a se ”agăța” de viață. Acum Nevaeh este cu atât mai specială pentru părinți și cei doi frați mai mari, în vârstă de 2 şi 3 ani.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro