21 Noi. 2009 10:29

Îşi obliga nepoatele să facă sex cu cai

Distribuie

Cazul unei familii din Missouri, SUA, în care se petreceau atrocităţi de neînchipuit, a ieşit la iveală zilele trecute, când victimele au vorbit pentru prima dată despre copilăria plină de abuzuri sexuale la care au fost supuse de bunicul şi de taţii lor.

0-202314-highres_00000401931500.jpg

Burrell Mohler, acum în vârstă de 77 de ani, era capul acţiunii. El era bunicul, care în loc să le spună nepoatelor sale poveşti, le obliga să facă sex cu cai şi să întreţină relaţii incestuoase cu taţii şi verişorii lor. Ceilalţi acuzaţi sunt fiii bătrânului: Roland Neil Mohler, 47 de ani, Jared Leroy Mohler, 48 de ani, David A. Mohler, 52 de ani, şi Burrell Edward Mohler Jr., 53 de ani.

0-202313-highres_00000401936873.jpg„Verile erau oribile”, îşi aminteşte una dintre victime, citată de CNN. Atunci copilele mergeau la bunicul lor. Se întâmpla acum vreo 20 de ani. În vacanţe. Erau duse la fermă, unde erau obligate să facă sex cu bunicul lor şi alţi bărbaţi din familie, uneori trebuiau să întreţină relaţii sexuale cu caii pe care Mohler îi creştea, iar când bătrânul se plictisea de aceste acţiuni macabre, organiza ceremonii în cadrul cărora fetiţele erau aparent căsătorite cu alţi băieţi, membri ai familiei, după care erau violate în grup.

O dată au încercat să fugă de acasă. Erau micuţe, aveau sub 10 ani, dar nu au ajuns decât până la ferma vecină, căci au fost prinse şi pedepsite.

Bărbaţii urmează să fie judecaţi pentru oribilele fapte comise asupra nepoatelor, respectiv fiicelor lor.

Citeşte şi Cazul bunicului pervers din SUA se complică: crime, sodomizări, avorturi

Comentarii