21 Apr. 2017 20:16

Kim Jong-un le-ar fi  interzis coreenilor să-i copieze tunsoarea

Distribuie

Kim Jong-un le-ar fi interzis coreenilor să-i copieze tunsoarea neintroducând-o pe lista celor 15 tunsori permise în Coreea de Nord, arată Daily Express.

În coaforurile și frizeriile din Coreea de Nord pe pereți sunt afișate două liste cu modele de stiluri de tunsori care sunt admise de stat, una pentru femei și una pentru bărbați. Iar freza dictatorului de la Phenian nu se numără printre cele bărbătești permise.

Fotografiile cu lista de tunsori permisă de statul coreean au fost realizate de un jurnalist finlandez care a vizitat Phenianul recent și care a spus că le-a văzut când a intrat într-o frizerie.

”Bărbații din Corea de Nord pot alege una dintre cele 15 frizuri aprobate de stat, iar printre ele nu se numără și cea a lui Kim Jong-un”, a scris jurnalistul.

El a adpugat că din acest punct de vedere este egalitate de sexe în această țară deoarece și femeile și bărbații au câte 15 frizuri aprobate.

Totuși, unele persoane de pe rețelele de socializare susțin că acele liste sunt dor modele și că statul nu a intervenit în privința felului în care își aranjează coreenii părul.

 

Comentarii