12 Ian. 2018 14:13

A luat cina cu viitorul soț al fiicei sale, iar descoperirea femeii a șocat-o pe viitoarea mireasă

Distribuie

Ed a cunoscut-o pe Heidi la universitate. Imediat s-au plăcut, iar când au ajuns să stea în același cămin studențesc, au devenit iubiți. Câțiva ani mai târziu, aveau să se căsătorească, dar ce a descoperit mama lui Heidi a șocat-o pe tânăra mireasă.

Cu puțin timp înainte de nuntă, mama lui Heidi l-a chemat la o cină în oraș pe viitorul ei ginere, pentru a afla mai multe despre el și familia lui. Așa a aflat că în copilărie acesta călătorea foarte mult cu familia lui. Au ajuns să discute despre vacanțe și locații de vizitat și au ajuns la prima iubită a acestuia. Iubită mult spus. O fetiță de șase ani, pe care a cunoscut-o în timpul unei croaziere în Turcia, pe când și el avea șase ani. A povestit cum mama lui și mama fetei erau tare amuzate de săptămâna în care micuții au fost de nedespărțit.

Ajunsă acasă, mama lui Heidi nu putea să-și scoată această idee din minte, pentru că și fiica ei, în Turcia, pe când avea cam șase ani, a trecut printr-o experiență asemănătoare. Femeia a căutat prin fotografiile vechi, din vacanțe, până când a găsit poza cu Heidi și băiețelul din croaziera din Turcia. Le-a trimis-o celor doi viitori însurăței, iar Heidi a avut un șoc: puștiul cu care-și petrecuse vacanța la șase ani era chiar Ed, cel care avea să-i devină soț.

Povestea, chiar dacă pare desprinsă dintr-un film siropos, este erală. Ed și Heidi trăiesc în Anglia, s-au cunoscut  la Newcastle Univeristy în Londra și s-au căsătorit.

Foto: faithtap.com/

Loading...
Comentarii