26 Iun. 2013 08:27 , de Iulian Simbeteanu

Mărturia băiatului muntenegrean lovit de autocarul groazei, înainte de accident – VIDEO

Distribuie

Cei doi fuseseră la rude, într-un sat din apropiere. După masă, au pornit spre casă, la Podgorica. O parte de drum au mers pe jos, până la pod, în momentul în care s-a produs tragedia. Ei au văzut cum maşina intră pe contrasens şi vine direct spre ei, informează rtv.net.

„Ploua. Ne îndreptam spre staţia de autobuz. Deodată am auzit un zgomot, o izbitură, m-am întors sa văd ce se întâmplă, am văzut un autobuz alb, l-am văzut cum a trecut pe partea stângă, pe contrasens adică, şi cum s-a izbit de parapet, lovea tot ce îi ieşea în cale', a povestit tatăl copilului.

Boian a supravieţuit ca prin minune, având doar răni uşoare. Cu toate acestea, şocul nu a trecut şi copilul rămâne internat la pediatrie.

„Am crezut că visez. Tata m-a întrebat întâi dacă trăiesc, mi-a zis hai de aici. Tata a strigat, m-a tras, eu am căzut, autobuzul a trecut peste mine, nu mai ţin minte cum. Autobuzul m-a lovit şi apoi a căzut în prăpastie. Mă simt bine, dar mă dor capul, şoldul şi piciorul. Merg mai greu şi nu pot dormi', a povestit Boian. Un autocar cu 47 de oameni la bord a căzut, duminică după-amiază, în canionul Moraca – la aproximativ 30 de kilometri de Podgorica, în Muntenegru. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 19 morţi, dintre care 18 erau români. Alte 29 de persoane sunt rănite.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 22 septembrie 2018. Taurii au reacții exagerate
Loading...
Comentarii