MENIU CAUTĂ
26 Iun. 2013 08:27 , de Iulian Simbeteanu

Mărturia băiatului muntenegrean lovit de autocarul groazei, înainte de accident – VIDEO

Distribuie

Cei doi fuseseră la rude, într-un sat din apropiere. După masă, au pornit spre casă, la Podgorica. O parte de drum au mers pe jos, până la pod, în momentul în care s-a produs tragedia. Ei au văzut cum maşina intră pe contrasens şi vine direct spre ei, informează rtv.net.

„Ploua. Ne îndreptam spre staţia de autobuz. Deodată am auzit un zgomot, o izbitură, m-am întors sa văd ce se întâmplă, am văzut un autobuz alb, l-am văzut cum a trecut pe partea stângă, pe contrasens adică, şi cum s-a izbit de parapet, lovea tot ce îi ieşea în cale', a povestit tatăl copilului.

Boian a supravieţuit ca prin minune, având doar răni uşoare. Cu toate acestea, şocul nu a trecut şi copilul rămâne internat la pediatrie.

„Am crezut că visez. Tata m-a întrebat întâi dacă trăiesc, mi-a zis hai de aici. Tata a strigat, m-a tras, eu am căzut, autobuzul a trecut peste mine, nu mai ţin minte cum. Autobuzul m-a lovit şi apoi a căzut în prăpastie. Mă simt bine, dar mă dor capul, şoldul şi piciorul. Merg mai greu şi nu pot dormi', a povestit Boian. Un autocar cu 47 de oameni la bord a căzut, duminică după-amiază, în canionul Moraca – la aproximativ 30 de kilometri de Podgorica, în Muntenegru. Bilanţul provizoriu al victimelor este de 19 morţi, dintre care 18 erau români. Alte 29 de persoane sunt rănite.

Loading...
Comentarii