11 Sep. 2017 14:16

Miliardarul Richard Branson a arătat pagubele provocate de uraganul Irma pe insula sa privată

Distribuie

Miliardarul Richard Branson a arătat pagubele uriașe provocate de uraganul Irma pe insula sa privată din Caraibe. Clădirile și copacii au fost măturate de fenomenul meteorologic extrem, care a devastat mai multe insule din Caraibe, iar acum mătura statul Florida, relatează Daily Mail.

După trecerea uraganului, miliardarul Richard Branson, șeful Virgin Group, a afirmat că el și întreaga sa echipă au supraviețuit uraganului, după ce s-au ascuns într-o pivniță de beton.

„Este un moment traumatizant aici în Insulele Virgine britanice. N-am văzut niciodat ceva asemănător”, a afirmat el, într-un mesaj audio.

Acum, el a arătat și amploarea dezastrului. Insula sa privată, numită Necker, a fost complet devastată. Clădirile au fost grav avariate, copacii au fost smulși, iar în multe zone, uraganul a adus și o cantitate impresionantă de nisip.

Miliardarul a mers și în celelalte insule devastate de Irma, una dintre cele mai impresionante furtuni din Atlantic din ultimul secol, anunțând că va dona bani pentur reconstrucția insulelor care au fost devastate.

Cu rafale de vânt de circa 290 km pe oră, ciclonul de dimensiunile Franței a distrus mai multe insule mici din nordul Caraibelor, printre acestea numărându-se Barbuda, Saint Martin și Insulele Virgine. Richard Brandon nu este singura vedetă care și-a văzut proprietatea distrusă de fenomenul extrem.


Citește și: VIDEO | Papa Francisc a apărut cu un ochi vânăt, în Columbia. „Am fost lovit, sunt bine”, a glumit Suveranul Pontif


Loading...
Comentarii