Familie canibală a ucis și mâncat 30 de persoane în Rusia

25 septembrie 2017 18:54

Dmitri Baksheev și soția sa, Natalia, din orașul Krasnodar, situat în sudul Rusiei au recunoscut că au ucis mai multe persoane și că le-au depozitat rămășițele în frigider și în pivniță pentru a le consuma, citează The Sun presa rusă.

Cei doi canibali au mărturist că au mâncat cel puțin 30 de persoane în ultimii 18 ani, au declarat reprezentanții anchetatorilor.

Dmitri Baksheev, în vârstă de 35 de ani, și soția sa, Natalia, în vârstă de 42 de ani, ar fi avut în telefon în care țineau fotografii cu ”cinele” servite, printre care și una în care la cina din 29 decembrie 1999 au servit un cap de om umplu pe un platou alături de portocale.

Cuplul a fost arestat după ce corpul dezmembrat al unei tinere a fost găsit într-un dormior al academiei militare în care acesta lucra Baksheev. Dmitry a recunoscut în cele din urmă uciderea femeii și chiar s-a lăudat multe alte crime, după ce anchetatorii au găsit un telefon în care erau poze cu bărbatul care își făcea selfie-uri alături de cadavre.

Poliția a descoperit până acum opt bucăți de corp uman închețate în timp ce încearcau să verifice dacă spusele acestuia cu privire la crimse sunt adevărate.

Cei doi soți își drogau victimele înainte de a le ucide și apoi le tranșau și le congelau pentru a le păstra mai bine în congelator și în pivniță.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Cum arată laboratorul din România în care s-a turnat unul din filmele de succes ale lui Francis Ford Coppola


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro