12 Oct. 2017 14:34

Tragedie pe o șosea din Italia. O româncă a murit într-un accident de mașină, sub ochii iubitului ei

Distribuie

Cristina Boroiban, o româncă de 28 de ani, mama unei fetițe de 5 ani, a murit, luni, într-un accident de mașină în timp ce se îndrepta spre casă. Iubitul ei se afla în altă mașină cu doar câțiva metri în fața tinerei. Deși s-a întors la scurt timp după producerea accidentului, bărbatul nu a putut face nimic pentru a o salva pe mama fiicei sale.

Fausto Bedini de 45 de ani a povestit întreaga tragedie pentru presa italiană și spune că a ținut-o în brațe pe tânăra care și-a pierdut viața după impact.

Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 13.30 pe drumul care duce în orașul Renazzo. Iubitul româncei spune că s-au văzut în fața cafenelei pe care o închiriaseră, apoi au decis să meargă spre locuința lor din Renazzo fiecare cu mașina lui și să se întâlnească la restinație.

„Nu știu ce s-a întâmplat, poate că ceva i-a distras atenția. Era în spatele meu cu câteva sute de metri. La un moment dat am vrut să opresc în zona industrială să o îmbrășez pentru că trecuse o perioadă în care ne văzusem mai puțin. Când m-am uitat în oglindă după mașina ei am văzut doar praf … Așa că m-am întors, și am văzut ce s-a întâmplat, am alergat la ea”, povestește bărbatul clipele de groază prin care a trecut.

Accidentul s-a produs după ce Cristina a pierdut controlul volanului, probabil într-un moment de neatenție, așa cum bănuișete iubitul ei, și a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un camion.

Dragostea lor a fost una uriașă, iar Fausto vorbește despre relația lor ca una de basm. „Povestea noastră seamănă cu un basm, poate sta la baza unui roman. Am întțlnit-o într-un bar, mi-a făcut o cafea. Ieri (n.r. luni) înainte de a pleca spre Renazzo i-am făcut eu o cafea, da, totul a început și s-a terminat cu o cafea'.

Acum spune că tot ce contează pentru el este fiica lor de cinci ani, Desire. „O voi ajuta să crească, să devină grozavă, să-și amintească de mama ei cu o dragoste infinită. Ea, fetița noastra, este cel mai frumos cadou pe care Cristina mi l-a lăsat. Desire, un nume pe care l-am ales împreună, dovada vie a iubirii și a dorinței noastre de a fi împreună”.


Citește și: Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 21 august 2018. Fecioarele au parte de o zi delicată
Loading...
Comentarii