12 Oct. 2017 14:34

Tragedie pe o șosea din Italia. O româncă a murit într-un accident de mașină, sub ochii iubitului ei

Distribuie

Cristina Boroiban, o româncă de 28 de ani, mama unei fetițe de 5 ani, a murit, luni, într-un accident de mașină în timp ce se îndrepta spre casă. Iubitul ei se afla în altă mașină cu doar câțiva metri în fața tinerei. Deși s-a întors la scurt timp după producerea accidentului, bărbatul nu a putut face nimic pentru a o salva pe mama fiicei sale.

Fausto Bedini de 45 de ani a povestit întreaga tragedie pentru presa italiană și spune că a ținut-o în brațe pe tânăra care și-a pierdut viața după impact.

Accidentul s-a produs luni, în jurul orei 13.30 pe drumul care duce în orașul Renazzo. Iubitul româncei spune că s-au văzut în fața cafenelei pe care o închiriaseră, apoi au decis să meargă spre locuința lor din Renazzo fiecare cu mașina lui și să se întâlnească la restinație.

“Nu știu ce s-a întâmplat, poate că ceva i-a distras atenția. Era în spatele meu cu câteva sute de metri. La un moment dat am vrut să opresc în zona industrială să o îmbrășez pentru că trecuse o perioadă în care ne văzusem mai puțin. Când m-am uitat în oglindă după mașina ei am văzut doar praf … Așa că m-am întors, și am văzut ce s-a întâmplat, am alergat la ea”, povestește bărbatul clipele de groază prin care a trecut.

Accidentul s-a produs după ce Cristina a pierdut controlul volanului, probabil într-un moment de neatenție, așa cum bănuișete iubitul ei, și a intrat pe contrasens unde s-a izbit de un camion.

Dragostea lor a fost una uriașă, iar Fausto vorbește despre relația lor ca una de basm. “Povestea noastră seamănă cu un basm, poate sta la baza unui roman. Am întțlnit-o într-un bar, mi-a făcut o cafea. Ieri (n.r. luni) înainte de a pleca spre Renazzo i-am făcut eu o cafea, da, totul a început și s-a terminat cu o cafea”.

Acum spune că tot ce contează pentru el este fiica lor de cinci ani, Desire. “O voi ajuta să crească, să devină grozavă, să-și amintească de mama ei cu o dragoste infinită. Ea, fetița noastra, este cel mai frumos cadou pe care Cristina mi l-a lăsat. Desire, un nume pe care l-am ales împreună, dovada vie a iubirii și a dorinței noastre de a fi împreună”.


Citește și: Imagini spectaculoase cu alpiniști utilitari pe Burj Khalifa. Cât de periculos este spălatul geamurilor celei mai înalte clădiri din lume


Loading...
Comentarii