Primarul din Seattle, acuzat că a abuzat sexual mai mulți copii, a demisionat

13 septembrie 2017 13:03

Primarul din Seattle, acuzat că a abuzat sexual mai mulți copii, a anunțat, miercuri că își dă demisia din funcție, dar susține că este nevinovat. Edilul a negat acuzațiile că l-ar fi molestat în repetate rânduri pe vărul său de 13 ani în urmă cu mai mulți ani, scrie CNN.

Într-o declarație marți, Murray a negat ferm acuzațiile, dar a spus că demisia lui este „cel mai bun lucru pentru oraș.“

„În timp ce acuzațiile împotriva mea nu sunt adevărate, este important ca problemele mele personale nu afectează capacitatea orașului nostru de a-și desfășura activitatea “, a declarat Murray, adăugând că el a fost mândru de ceea ce a făcut pentru oraș.

Demisia lui Murray a venit la scurt timp după ce Seattle Times a raportat marți că Joseph Dyer, 54, vărul acestuia, l-a acuzat că l-a molestat în mod repetat pe când avea 13 ani.

„Erau perioade în care mă prefăceam că dorm deoarece nu voiam să mă atingă. Și acelea erau momentele în care mă molesta. Și mama mea era în casă, ea ar fi în camera de zi … probabil uitându-se la televizor”, a povestit bărbatul pentru presa locală.

Murray, în vârstă de 62 de ani, a confirmat că a împărțit o cameră cu Dyer în anii ’70. Murray și frații săi au venit să locuiască cu Dyer și mama sa, Maryellen Sottile, la New York, după moartea mamei lor. Dyer avea 13 ani iar Murray 20 de ani.

Murray a negat acuzațiile, a spus el, care au fost fabricate. „Nu am abuzat sexual nici unul dintre copiii ei. Au existat numeroase conflicte între familiile noastre de-a lungul anilor și multă urâțenie”, susține primarul.

Dyer a declarat pentru Times a fost motivat să vină înainte, după ce a văzut Murray neagă acuzațiile anterioare.

„Am văzut clipuri în care nega ceea ce a făcut. Asta m-a enervat și am zis ”Gata. M-am săturat!”. Am dus asta cu mine în jur de 40 de ani. Trebuie făcut ceva”, a mai spus Sottile care a adăugat că se bucură că Murray a demisionat.


Citește și: REPORTAJ VIDEO / Cine împarte, parte își face: Deputații PSD au covor nou, roșu. E uriaș și costă peste 65.000 de lei


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro