12 Oct. 2017 11:25

Reclamă de-o pagină în ziar: bombe nucleare ”frumoase, magnifice, spectaculoase”, scoase la vânzare

Distribuie

Citești presa? Îți arunci ochii pe anunțuri? Ce-ai zice dacă în cotidianul tău preferat ai vedea o pagină întreagă unde se află o reclamă la bombe nucleare? Nu s-a întâmplat în România, ci în Coreea de Sud. Și, ok, a fost mai degrabă o glumă. Doar că nu toată lumea a perceput reclama ca pe ceva amuzant.

În paginile ziarului The Korea Herald, publicație în limba engleză din Coreea de Sud, a apărut o reclamă la bombe nucleare, de trei tipuri și dimensiuni, care erau descrise drept 'frumoase, magnifice, spectaculoase'. Acest tip de mesaje a devenit, în ultima vreme, ceva obișnuit și totul pornește de la un mesaj de-al președintelui american Donald Trump (vă mai mirați?).

În mai 2016, Trump spunea că forțele armate americane care se află pe teritorul Coreei de Sud ar trebui susținute financiar de coreeni, deoarece se află acolo ca să-i apere. Pentru că sunt 30.000 de militari americani, costurile sunt foarte mari, iar datoriile s-au tot adunat ajungând undeva la 60 de miliarde de dolari, sumă prezentată în reclama-satiră din cotidianul The Korea Herald, care îi este dedicată președintelui american. Ba mai mult, în pagină e trecut și presupusul număr de telefon la care se poate lua direct legătura cu Donald Trump… 'conducătorul suprem'.

Loading...
Comentarii