Sânii care i-au ÎNNEBUNIT pe INTERNAUȚI! Femeia asta își postează zilnic BUSTUL pe blog. Vezi câte milioane de afișări a strâns! VIDEO

08 ianuarie 2013 20:01

În doar două luni a stârnit pasiuni aprinse în inimile a sute de mii de bărbați din întreaga lume, datorită unor postări care nu sunt deloc … cuminți. Alicia Young, o englezoaică ce trăiește în Spania, și-a făcut un blog unde zilnic publică o imagine cu sânii ei.

La cratiță, în fața oglinzii, în baie, pe hol, în dormitor, Alicia Young are fotografii cu sânii ei în tot felul de ipostaze. Focoasa brunetă postează zilnic imagini în care apare doar în sutien, atrăgându-și în două luni, de când și-a făcut site-ul, mai bine de 2,7 milioane de vizualizări.
Blogul se numește ”Los escotes de Alicia”, însă vizitatorii nu-i pot vedea chipul sau restul corpului fetei, ci doar … decolteul. Cum până acum lumea nu a avut parte decât de bustul ei, presa iberică a pornit căutări febrile pentru a afla cum arată focoasa bloggeriță, de unde este sau cu ce se ocupă.
”Nu fac asta pentru bani. Totul a început dintr-o glumă, iar acum mă distrez și îmi place la nebunie. Unele poze sunt chiar incitante și mulți se întorc pe blog crezând că data viitoare voi arăta tot”, scrie Alicia pe site.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro