Un poliţist a muls lapte de la o tânără mămică

09 februarie 2010 16:11

O tânără de 21 de ani din Florida, SUA, l-a dat în judecată pe un poliţist, acuzându-l că a muls lapte de la sânul ei, în timpul unei percheziţii corporale.

Potrivit postului de televiziune Local 6, Rachel Cortez se afla cu nişte prietene într-un club într-o noapte, când a fost oprită de un poliţist, Brandon Loverdy, care a chemat-o afară, în parcare, şi a supus-o unei percheziţii. În timpul acesteia i-a băgat mâna pe sub bluză şi a prins-o de sânul drept. Femeia alăpta, pentru că născuse recent, iar bărbatul a început să-i strângă sânul.

Rachel nu ştia cum să acţioneze pentru că îi era frică de poliţist şi a stat liniştită în timpul întregii orori. La sfârşit, când Loverdy i-a făcut alte porpuneri indecente, femeia a fugit. Omul legii a fost arestat şi supus unui test cu poligraful, în urma căruia a rezultat că ar fi nevinovat. Mai mult, el a declarat că „Rachel era urâtă şi nu s-a simţit atras de ea”. Totuşi, americanca îşi susţine acuzaţiile şi vrea ca poliţistul să fie măcar dat afară din funcţie.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro