Vedetele de la Hollywood au lăudat ultimul discurs prezidențial al lui Obama

12 ianuarie 2017 10:59

Discursul de Adio al lui Barack Obama a impresionat întreaga Americă. Mulți utilizatori ai rețelelor de socializare, printre care personalități ale vieții publice din America, au postat în mediul online mesaje de apreciere după discursul de încheiere a mandatului de președinte al SUA.

Președintele american, Barack Obama, a susținut, marți seara, la Chicago, în fața a 18.000 de persoane, discursul de rămas-bun la finalul a opt ani de mandat, cel mai emoționant din istorie, iar la final liderul de la Casa Albă a izbucnit în lacrimi, impresionând întreaga audiență.

Madonna,  scriitorul Stephen King, prezentatoarea TV Ellen DeGeneres, rapperul Drake, cântăreţele Katy Perry şi Ciara şi actorii Kerry Washington şi George Takei se numără printre vedetele din industria de divertisment care au lăudat pe reţelele de socializare ultimul discurs public susţinut de Barack Obama, postând mesaje de mulțumire sau aprecieri pentru Obama la finalul președinției sale.

”Nu veți auzi ceva la fel de convingător și plăcut mult timp de acum înainte. Îți multumim, Obama”, a scris pe Twitter Stepehen King.

 

”La revedere, domnule președinte! Niciodată nu va mai fi altul ca tine! Barack Obama ești un rege între bărbați!”, a distribuit Madonna pe contul său de pe aceeași rețea de socializare.

Prezentatoarea de televiziune Ellen DeGeneres a scris şi ea un mesaj similar, pe Twitter: ”Barack Obama, te iubesc mai mult decât am spaţiu la dispoziţie pe Twitter pentru a-ţi descrie dragostea mea. La revedere, Obama”.

 

”Îţi mulţumim, domnule preşedinte. La revedere, Obama”, a scris pe Twitter şi cântăreaţa Ciara.

Cântăreaţa Katy Petty a distribuit pe contul ei de Twitter un mesaj publicat iniţial de prezentatoarea TV Sally Kohn, care a preluat o declaraţie mai veche a lui Barack Obama: ”Dacă te-ai plictisit să de cerţi cu străini pe internet, încearcă să vorbeşti cu unul dintre ei în viaţa reală”.

Actriţa Kerry Washington a distribuit pe Twitter celebrul slogan de campanie folosit de Barack Obama: ”Yes We Can!”.

 

Actorul George Takei, o vedetă a francizei ”Star Trek”, a publicat următorul mesaj: ”Ascultând ultimul discurs al lui Obama, îmi dau seama cât de departe am mers dar şi că suntem pe punctul de a coborî. La revedere, Căpitane, căpitanul meu. Cerul să ne ajute!”.

În timp ce majoritatea internauților au transmis mesaje de rămas bun, afirmând că până și animalele lor de companie îi vor duce dorul lui Obama, unii au postat mesaje în care-i cereau să caute modalități pentru a rămâne încă patru ani la Casa Albă, chiar dacă acest lucru nu este legal posibil.

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro