23 Sep. 2017 20:29

Accident grav în Craiova. Patru persoane au fost transportate la spital

Distribuie

Accident grav în Craiova, sâmbătă seara. Patru persoane au fost transportate la spital, printre care și un copil. Totul s-a întâmplat pe Drumul European 70, la ieşirea din Craiova spre Işalniţa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Amelia Barbu, a declarat că accidentul s-a produs din cauza şoferului autocamionului.

Accident grav în Craiova din cauza unui autocamion

„Din primele cercetări ale poliţiştilor, se pare că şoferul unui autocamion care venea dinspre Craiova, pe DE 70, şi circula pe prima bandă de mers, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu un autoturism, care circula regulamentar pe cea de-a doua bandă de mers. Din impact, acesta a fost proiectat într-un alt autoturism, care venea din sens opus”, a afirmat Amelia Barbu, potrivit Mediafax.

Cele trei persoane care se aflau în prima maşină lovită, între care şi un copil, şi şoferul din cealaltă au ajuns la spital, una dintre victime fiind în stare mai gravă. Pentru aceasta a fost nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare. „Şoferul autocamionului nu a fost rănit şi nu a necesitat transportarea la spital, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Citește și


Ce se întâmplă în cazul în care Coreea de Nord testează o bombă cu hidrogen deasupra Pacificului


 

Loading...
Comentarii