Adrian Sobaru a fost reţinut după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la Guvern

24 septembrie 2014 20:03

Adrian Sobaru, electrician la TVR, a fost reţinut, miercuri seară, pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce a rupt cu maşina o barieră de acces de la sediul Guvernului.

Electricianul de la TVR care, în 2010 s-a aruncat de la baconul sălii de plen a Parlamenului, a recurs la un nou gest extrem de protest, intrând, ieri, cu maşina prin gardul Guvernului. După audieri la Secţia 1 de Poliţie, Adrian Sobaru a fost reţinunt.

„Menţionăm faptul că acesta nu prezenta leziuni, deţine permis de conducere valabil, iar autoturismul este proprietate personală. Bărbatul a fost audiat de poliţişti pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, la finalizare fiind emisă ordonanţă de reţinere pentru comiterea infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Poliţia Capitalei mai precizează că Adrian Sobaru va fi prezentat unui procuror, pentru dispunerea măsurilor corespunzătoare în cauză, cercetările în acest caz fiind efectuate sub coordonarea prim-procurorului Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro