Adultera Maricica, iertată de soț!

07 august 2014 17:42

După zile întregi de supărări şi ameninţări, soţia adulteră din Poieneşti a reuşit să îşi convingă soţul că mai merită o şansă.

Liniştită şi zâmbitoare de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat! Aşa am găsit-o ieri pe Marcela Costin, chiar la domiciliu conjugal din Poieneşti, Vaslui. Chiar dacă zilele trecute soţul ei a prins-o în pielea goală, în braţele primarului Gheorghe Poede, se pare că dragostea învinge orice obstacol, iar Maricica a primit o nouă şansă.
“M-a iertat! De ce să nu mă ierte?! Dracul ăsta de primar a încercat să ne strice viaţa. Încă o dată vă spun – eu spălasem covoarele la biserică şi eram obosită, aşa că am făcut baie şi dormeam în pielea goală. Am băut şi un pahar de vin… de fapt vreo juma’ de litru să fi fost… Deodată, mă trezesc cu picioarele ridicate şi cu soţul ca- re-mi strigă să aduc cuţitul”, a încercat Maricica ieri să ne convingă.

E aşteptată la Poliţie

Femeia de 49 de ani susţine că încă nu şi-a revenit din sperietură, ba, mai mult, tocmai de aceea a şi fugit în ziua cu pricina.
“Eram şocată şi am fugit. Vă daţi seama, băusem şi vin, dormeam şi mă trezesc cu bărbatu-meu şi cu primarul peste mine”, spune femeia şi scuipă-n sân. Dacă de problemele cu soţul a scăpat, femeia trebuie acum să rezolve şi complicaţiile legale.
Cum Maricica l-a acuzat pe primar că ar fi violat-o în timp ce ea dormea, poliţiştii o aşteaptă acum să dea cu subsemnatul. Conform informaţiilor primite de la ofiţerul de presă al IPJ Vaslui Mihaela Ştraub, femeia a fost deja invitată la postul de Poliţie din comună, pentru a fi audiată. “Aşa este, dar încă nu am ajuns… Am să merg…”, a îngăimat ieri Maricica.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro