13 Oct. 2017 14:32 , de Cristina Sterian

Bătaie între elevi la Colegiul Economic din Buzău. Violențele dintre adolescenți au fost filmate

Distribuie

Un nou caz de violență în școli este anchetat, după ce o filmare cu o bătaie între elevi la Colegiul Economic din Buzău a fost publicată pe Internet. În imagini se vede cum doi adolescenți își împart pumni și picioare, în timpul recreației. Colegii lor îi încurajează să se bată sau asistă impasibili la scena șocantă.

Incidentul de o violenţă fără margini s-a produs în această dimineaţă la Colegiul Economic din Buzău. Doi elevi de clasa a XI-a s-au bătut cu sălbăticie în timpul unei pauze dintre cursuri.

Unii dintre colegii lor, care se aflau în sala de clasă, au asistat indiferenți la scena îngrozitoare, în vreme ce alții i-au încurajat să se bată.

La un moment dat, în imagini se vede cum unul dintre elevi îi ridică ochelarii unui dintre bătăuşi pentru a putea lovi mai bine.

Timp de câteva zeci de secunde, cei doi băieţi își împart pumni şi cu picioare. Abia spre finalul bătăii, unul dintre colegi încearcă să intervină pentru a aplana conflictul.

Inspectorul general al IŞJ Buzău, Florina Stoian, a declarat pentru Libertatea că la nivelul Colegiului Economic s-a dispus o anchetă la finalul căreia cei doi elevi vor fi sancţionaţi.

Nu este exclus nici ca cei care au filmat scenele şocante să se aleagă cu nota scăzută la purtare.

În luna mai, o filmare în care o elevă din Oradea este bătută cu bestialitate, în timp ce este țintuită la pământ, a devenit rapid virală pe internet.


Citește și VIDEO EXCLUSIV/ Carmen Brumă se uită doar la genericul emisiunii lui Mircea Badea. Apoi alege …somnul de frumusețe!


 

Loading...
Comentarii