MENIU CAUTĂ
23 Mar. 2012 18:53

Boldea le zice din Congo: „Am bani la mine. Pot să rezist aici 2 ani de zile liniştit”

Distribuie

După ce a acordat un interviu pentru gandul.info, Mihail Boldea a mai acordat câteva informaţii Antenei 3. „Mi s-au încălcat toate drepturile la apărare' le-a spus el jurnaliştilor.

„Am făcut plângeri la Parchetul General, la Kovesi, la Băsescu. Puteţi verifica. Mi s-au încălcat toate drepturile la apărare. Să nu mă caute dommul Băsescu, voi veni eu săptămâna viitoare. Acum caut bilet de avion. Vin să-mi ispăşesc păcatele în România, nu să stau fugar. Şi doamna Kovesi, care a ieşit să facă acum punct electoral cu mine. Doamna Kovesi, atât vă întreb: drept la liberă apărare mai există în România? Iar Codruţ Olaru ce spune acum:  ăsta (Boldea) e un golan, îl facem noi!  Până una alta, am bani la mine. Pot să rezist aici 2 ani de zile liniştit. De ce nimeni nu sesizează că vărul procurorului Cărare este arestat pentru cel mai mare transport de ţigări din Galaţi? Kovesi a spus nu ştie de transport. Procurorul Cărare este împuternicit să facă verificări de CSAT pe contrabanda de ţigări. Iar Cărare controlează contrabanda cu ţigări la Galaţi. Sunt sute de oameni care spun că procurorul Cărare i-au bătut şi ce se întâmplă? CSM ia plîngerile şi le aruncă la gunoi', a tunat la Antena 3 deputatul Boldea, din Congo.

Să sperăm că până la urmă se va face lumină în acest caz şi că deputatul nu are de gând să-şi ia bilet de avion pe… 1 aprilie!

Boldea a spus că nu se află în Kenya aşa cum a precizat preşedintele Băsescu ci în Congo, într-o deplasare programată înainte de începerea urmăririi penale.

 


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Simon, fetița de 9 ani care a dispărut ”ca o pasăre”
Loading...
Comentarii