Bucureștenii, puși să meargă în chiloți la metrou!

06 ianuarie 2016 14:39

Evenimentul ”No Pants Subway Ride” (n.r. Fără pantaloni la metrou), care are loc la nivel mondial începând din 2002, se va desfăşura pentru a doua oară consecutiv în Bucureşti.

 

 

Manifestarea e programată să se desfășoare duminică, de la ora 15.00, iar cei care vor să participe și-au dat deja întâlnire la stația de la Piața Unirii.

Și ca să evite probleme sau amenzile, organizatorii au stabilit și reguli precise. Participanţii trebuie să aibă la ei un rucsac sau o sacoşă pentru a depozita pantalonii, o cartelă de acces la metrou sau bani pentru ea. Aceștia îşi vor scoate pantalonii în interiorul staţiei de metrou, înainte de a intra în vagoane, dar contiția este să nu poarte chiloți tanga, ci boxeri sau pantaloni scurţi.

În plus, evenimentul are și o componentă socială, astfel că toți cei prezenți sunt încurajați să aducă și haine de care nu mai au nevoie sau care le-au rămas mici, pentru a le dona unor cămine de persoane nevoiașe.

La eveniment vor participa cel puţin 60 de oraşe din lume, fiind a doua oară când manifestarea este organizată şi în Bucureşti. Tot duminică, ”No Pants Subway Ride” este plănuit să se desfăşoare şi în oraşe precum New York, Amsterdam, Barcelona, Berlin, Boston, Brisbane, Copenhaga, Helsinki, Lisabona, Londra, Los Angeles, Madrid, Miami, Montreal, Paris, Praga, Riga, Roma, San Francisco, Stockholm, Sydney, Toronto, Vancouver şi Washington DC.

Iată cum a fost anul trecut:

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro