Cât câştigă VICTOR CIUTACU la RTV, noul său loc de muncă

26 martie 2013 06:43

Victor Ciutacu, unul dintre amfitrionii trustului Intact, va părăsi trustul după 9 ani. Anunţul a fost făcut chiar de Ciutacu pe propriul blog. Mai mult, acesta a ales să meargă la un post care concurează Antena 3, şi anume România TV.

În emisiunea Agentul VIP, difuzată ieri seară pe Antena 2, Cristi Brancu a făcut şi o dezvăluire cel puţin interesantă. El a spus, în rubrica „Pontul serii”, că Victor Ciutacu va câştiga la RTV un uriaş salariu de 15.000 de euro pe lună.
Jurnalistul Victor Ciutacu va părăsi trustul Intact. „Se termină un ciclu profesional şi de viaţă. După aproape nouă ani (dintre care peste şase şi la tv), părăsesc Trustul Intact. A fost cel mai lung (şi cel mai plăcut) loc de muncă pe care l-am avut. Şi, în 20 de ani, am trecut prin câteva…”, a scris Ciutacu, pe propriul blog.
Acesta a continuat: „Sigur, cea mai la îndemână e teoria conspiraţiei. O să vă dezamăgesc. Nu e nici un scandal. Şi, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce să fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrările-n mine. N-aş avea nici un motiv serios să mă plâng şi chiar nu-s genul care să-şi caute motivaţie pentru autovictimizare. E o oportunitate de carieră şi atât. Căreia, după ani de refuzuri fără să mă bat cu pumnu-n piept, am decis să-i dau curs. E decizia mea, e viaţa mea, e responsabilitatea mea”.
Mircea Badea a spus despre decizia lui Victor Ciutacu: „Îi multumesc pentru toate isprăvile profesionale comune. Rămânem prieteni”.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro