09 Feb. 2018 18:31

Cât costă o vacanță în destinațiile în care merge președintele Iohannis

Distribuie

Președintele Klaus Iohannis se va întoarce sâmbătă, 10 februarie, dintr-o vizită privată în Germania și Spania. Deși destinația sa de pe teritoriul Germaniei nu este cunoscută la ora actuală, potrivit unei postări făcute pe Facebook de o româncă, acesta ar fi mers în Spania în vacanță în Tenerife și s-ar fi cazat la un hotel de lux. Te-ai întrebat cât costă o vacanță în destinațiile în care merge președintele?

Găsești mai jos bugetul necesar, conform estimărilor noastre, pentru un concediu petrecut în destinațiile în care a mers recent Klaus Iohannis.

Cât costă o vacanță în Tenerife

Dacă vrei să mergi în vacanță în Tenerife trebuie să ai un buget destul de consistent la dispoziție. Pentru un pachet cu 6 nopți de cazare și bilet de avion trebuie să scoți din buzunar cel puțin 900 de euro de persoană, dar dacă alegi un resort de lux prețurile pot ajunge să depășească 3.000 de euro de persoană.

Potrivit postării pe Facebook a româncei stabilite în Tenerife, Iohannis s-ar fi cazat într-un hotel de 5 stele alături de soția sa.

Un pachet cu 6 nopți de cazare la Las Terrazas de Abama, hotel de 5 stele din Tenerife, cu bilete de avion incluse pornește de la aproape 2.900 de euro. Poți să rezervi pentru o vacanță un apartament cu 4 dormitoare, cu terasă cu vedere la ocean, fără masă, dar trebuie să scoți din buzunar 6.614 euro pentru două persoane.  Cum arată hotelul

cât costă o vacanță. cât costă o vacanță âîn Tenerife

Cât costă o vancanță în Tenerife? Un pachet cu 6 nopți și bilet de avion pornește de la 900 de euro.

Tarifele pentru o astfel de vacanță în Tenerife variază în funcție de numărul de mese servite zilnic, de dimensiunea apartamentului sau de priveliștea de care poți să dispui pe parcursul sejurului, dar și în funcție de zborul ales.

Găsiți AICI mai multe variante de cazare și oferte personalizate

O vacanță în Tenerife tot cu 6 nopți de cazare, dar de această dată la The Ritz-Carlton Abama, cu bilet de avion, taxe de aeroport și mic dejun inclus costă pentru 2 adulți circa 4.400 de euro. Cu toate acestea, dacă vrei să stai într-o vilă trebuie să scoți din buzunar peste 6.700 de euro.

Zborul se face cu escală la Madrid, iar pentru transferul privat dus-întors cu mașina aeroport-hotel trebuie să mai plătești circa 53 de euro. Cum arată acest resort de lux

Cât costă o vacanță la schi în Masivul Șureanu

La începutul anului Iohannis a mers și la schi, de această dată în România, în Masivul Șureanu. Acolo există un domeniu schiabil cu pârtii cu o lungime totală de 11 kilometri, situate la cea mai mare altitudine din țara noastră, peste 2000 de metri.

Domeniul schiabil din Masivul Șureanu a fost inaugurat în 2009 în urma unei investiții private, iar în sezonul 2017-2018 un abonament pe o zi costă 100 de lei pentru adulți și 90 de lei pentru copii. Un abonament pentru 3 zile, care îți asigură 19 ore și 30 de minute de acces, costă 270 de lei pentru adulți, iar unul pe o săptămână 600 de lei.

Dacă pleci în vacanță aici te poți caza la un hotel din zonă. O cameră dublă cu demipensiune costă 420 de lei pe noapte, iar pentru un apartament cu dormitor matrimonial și cameră de zi trebuie să plătești 520 de lei pe noapte.

Desigur, nu poți să mergi la schi fără un echipament potrivit. Dacă vânezi reduceri poți cumpăra o geacă de calitate de schi cu 511 lei, pantaloni de schi cu 339 de lei și bocanci de iarnă cu 350 de lei.

Tot la reduceri, poți să găsești o pereche de schiuri cu 359 de lei, o pereche de clăpari cu 400 de lei și bețe de schi cu 75 de lei.

Loading...
Comentarii