CEAȚĂ și TEMPERATURI de VARĂ! Vezi PROGNOZA METEO pentru următoarele două zile!

14 octombrie 2012 11:55

Meteorlogii anunță vreme caldă pentru următoarele zile, temeperaturile maxime depășin normalul acestei perioade din an.

Luni
ÎN ŢARĂ-Vremea se va încălzi în toate regiunile. Cerul va avea înnorări temporare şi va ploua slab, pe arii restrânse în sudul ţării şi izolat în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 şi 26 de grade, iar cele minime de la 5…6 grade în estul Transilvaniei până la 17…18 grade pe litoral. Dimineaţa, mai ales în zonele joase din sud şi est se va forma ceaţă, pe arii restrânse.
LA BUCUREŞTI-Vremea se va încălzi. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 11…13 grade. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Marţi

ÎN ŢARĂ-Vremea va fi deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii octombrie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 şi 28 de grade, iar cele minime între 5 şi 19 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în jumătatea vestică a ţării unde, mai ales în a doua parte a intervalului, va ploua. În zonele joase din sudul şi estul ţării, dimineaţa şi noaptea local va fi ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în regiunile vestice.
LA BUCUREŞTI-Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat.
 
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro