MENIU CAUTĂ
09 Apr. 2012 19:03 , de Simona Josan

Cei 7 inculpaţi din dosarul Boldea au primit prelungirea mandatelor de arestare

Distribuie

Șase dintre ei au primit prelungirea mandatelor de arestare cu 30 de zile, iar fostul subprefect Aurora Luchiniuc cu 19 zile.
Magistraţii au respins ca nefondate solicitările inculpaţilor de înlocuire a măsurii de arestare preventivă cu obligaţi de a nu părăsi localitatea, potrivit Agerpres.Cu excepţia secretarei deputatului Mihail Boldea, Elena Petrea, toți inculpații în acest dosar au anunțat că vor contesta cu recurs decizia magistraților.
La rândul său, deputatul Mihail Boldea, acuzat de țepe imobiliare, se află în arestul IPJ Galaţi de aproximativ două săptămâni.
Cele şapte persoane sunt cercetate, alături de Mihai Boldea, de procurorii DIICOT, pentru formarea unui grup infracţional, care era specializat în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals. Ei identificau terenuri şi imobile situate în zone centrale ale municipiului Galaţi, proprietatea Consiliului Local Galaţi sau a unor persoane fizice, o parte din imobile fiind indisponibilizate în vederea confiscării speciale în cauze penale, pe care le treceau în proprietatea altor membri ai grupului. Prejudiciul adus de aceste 'mânării' se ridică la un milion de euro.
 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii