MENIU CAUTĂ
21 Aug. 2018 18:19

Cine era tânărul care a murit înecat la Olimp. Răzvan avea doar 18 ani

Distribuie

Cine era tânărul care a murit înecat la Olimp. Răzvan avea doar 18 ani și s-a aventurat în marea agitată, fără să țină cont de avertizările salvamarilor.

Tragedie fără margini pentru o familie din comuna Aninoasa, judeţul Dâmboviţa. Răzvan, un tânăr de 18 ani, cu toată viaţa înainte, a murit înecat pe plaja din Olimp după ce s-a aventurat în marea agitată.

În această dimineaţă, Răzvan a mers pe plaja din staţiunea Olimp. Deşi valurile erau de aproximativ doi metri, iar curenţii foarte puternici, tânărul de 18 ani s-a aventurat în mare. Curenţii extrem de puternici l-au tras imediat la fundul apei, iar tânărul nu a mai putut ieşi. După câteva minute, un salvamar a observat că băiatul nu mai mişca şi a sărit în ajutorul lui, potrivit Observator.tv.

De asemenea, un bărbat aproape 40 de ani a murit la Costinești, și altul în vârstă de 60 de ani în Mamaia, după ce au fost scoși în stop cardio-respirator din valurile mării agitate. Echipajele medicale sosite de urgență la fața locului nu i-au mai putut readuce la viață.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Diana Matei a ajuns pe mâna nutriționistului după ce a ținut zeci de diete care nu au ajutat-o deloc. „Mănânc trei mese pe zi și am două gustări din fructe'


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Protest pe centura Capitalei. Circulația a fost blocată
Loading...
Comentarii