MENIU CAUTĂ
21 Mai. 2014 17:12

Copilotul din «Dezastrul din Apuseni» vrea din nou să zboare

Distribuie

Din februarie, de când a fost externat, Răzvan Petrescu urmează un tratament la o clinică din Căciulata, judeţul Vâlcea, iar medicii sunt optimişti că tânărul copilot se va reface în totalitate.
Răzvan urmează un tratament de recuperare, mai are probleme la piciorul stâng. La începutul lunii iunie va mai merge la Cluj-Napoca pentru o nouă radiografie, dar starea sa de sănătate e bună, evoluţia e favorabilă, medicii fiind optimişti. Noi estimăm că în luna august ar putea fi declarat apt de muncă şi se va putea întoarce la manşă. Va urma un consult de specialitate, la finalul căruia sperăm să reprimească licenţa medicală care să îi permită să zboare din nou', a declarat, pentru Antena3, Dan Petrescu, tatăl copilotului.
În accidentul aviatic din 20 ianuarie, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion şi-au pierdut viaţa, iar copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul Sfânta Maria' şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş au fost răniţi.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii