Dan Diaconescu, cercetat pentru MICI şi BISCUIŢI!

11 noiembrie 2012 09:51

Dan Diaconescu este cercetat pentru mită electorală după ce reprezentaţii Consiliului Judeţean Gorj au depus o plângere.

Dan Diaconescu este acuzat că a oferit de bunuri pentru a convinge oamenii să voteze un anumit candidat. Este vorba despre mitingul electoral organizat la Târgu Jiu, înainte de a se da startul campaniei pentru alegerile parlamentare.

Plângere a fost depusă de Ciprian Florescu, vicepreşedintele CJ Gorj. „Eu am sunat la 112, după ce am primit mai multe apeluri din zona unde se desfăşura mitingul lui Dan Diaconescu, şi i-a informat pe cei de acolo că pe Insuliţa din Târgu Jiu se împărţeau biscuiţi, apă, mici, fulare, căciuliţe în culorile partidului PPDD. În urma sesizării mele, la câteva ore am primit un apel de la reprezentanţii Poliţiei care mi-au spus că plângerea mea va fi înaintată Biroului Electoral Judeţean”, a declarat Ciprian Florescu la România TV.

Procurorii au numit această acţiune mită electorală în sensul de oferirea de bunuri pentru a convinge oamenii să voteze cu un anumit candidat, iar Dan Diaconescu şi membrii partidului său, PP-DD, riscă dosare penale.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro