MENIU CAUTĂ
12 Apr. 2012 17:28

Două tinere din Capitală şi-au găsit sfârşitul pe stradă, într-o maşină, cel mai probabil din cauza drogurilor

Distribuie

Speriat că nu a mai trecut pe acasă de aproape o zi, fratele uneia dintre fete, şoferiţa Oana Tudor (27 de ani), a sunat la 112, alertându-i pe poliţişti. Imediat, oamenii legii au declanşat acţiunea “Năvodul” (n.r. - orice poliţist care observă maşina respectivă în trafic trebuie să anunţe). Între timp, proprietarul locului de parcare care le-a găsit pe tinere anunţase şi el autorităţile.
Medicii de la SMURD care au sosit la faţa locului au stabilit că şoferiţa şi amica ei, Cristina, 29 de ani, erau moarte.
Imediat, locul a fost împânzit de criminalişti şi procurori, care au cercetat, centimetru cu centimetru, zona, pentru a găsi indicii care să ducă la elucidarea morţii fetelor. Pe trupurile neînsufleţite ale victimelor, găsite amândouă pe scaunele din faţă ale autoturismului, s-au descoperit puncte care, spun anchetatorii, ar fi specifice consumului de etnobotanice sau de droguri. În plus, în maşină, anchetatorii au găsit câteva seringi. Urmează ca legiştii să stabilească exact care a fost cauza morţii celor două tinere.

Oana TudorMama şoferiţei a murit în urmă cu două săptămâni

Vecinii şoferiţei Oana Tudor sunt îngroziţi de tragedie, mai ales că mama tinerei s-a stins din viaţă în urmă cu două săptămâni. Oamenii ne-au spus că fata de 27 de ani nu avea nici o legătură cu drogurile. Potrivit rudelor, Oana, care era vânzătoare la un magazin de cosmetice, a plecat de acasă miercuri dimineaţă spre serviciu, dar nu s-a mai întors.

Ultima oră

Surse judiciare susţin că e posibil ca tinerele să se fi drogat cu heroină
grafică: Cosmin Marica / Dumitru Angelescu

Loading...
Comentarii