Drumuri blocate din cauza zăpezii. Ambulanță înzăpezită cu un bolnav înăuntru în Tulcea

11 ianuarie 2017 08:04

Drumuri blocate din cauza zăpezii, după ce a nins abundent în toată țara. În Tulcea, o ambulanță care transporta bolnavul la spital, a rămas în nămeți.Echipele de salvare au intervenit şi în mai multe cazuri medicale.

Drumuri blocate din cauza zăpezii în mai multe județe din țară. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a declarat, miercuri dimineaţă, că pe A2 nu sunt maşini înzăpezite şi că autostrada, care este închisă încă de marţi seară din cauza viscolului, nu prezintă probleme, anunță România tv.

Drumuri blocate din cauza viscolului care a pus stăpânire pe România

”Nu mai avem niciun caz blocat pe A2 din ce ştim”, a declarat Raed Arafat, miercuri dimineaţă, precizând că nu există probleme de autostrada închisă. Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) a precizat că, în noaptea de marţi spre miercuri, au fost cel puţin 97 de intervenţii de deszăpezire de autoturisme rămase blocate din cauza viscolului, dar apar în permanenţă noi cazuri.

Un cod portocaliu de viscol a intrat în vigoare marți seară, valabil pentru sud-estul țării. Din acest motiv, Autostrada Soarelui a fost închisă în totalitate, pe ambele sensuri, iar drumuri naționale din mai multe județe afectate de viscol sunt la această oră blocate. 

 

 

 

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro