Elena Udrea, apariție de senzație! Cum și-a schimbat coafura când a împlinit 42 de ani | FOTO

29 decembrie 2015 10:01

Fostul ministru al turismului Elena Udrea și-a petrecut Crăciunul alături de mama sa, Maria, și alți prieteni acasă în București.

Aflată sub control judiciar, deputata nu a putut părăsi Capitala pentru a merge la munte sau în Bucovina așa cum obișnuia în urmă cu câțiva ani. Udrea a gătit alături de mama sa sarmale și specialități de porc, dar nu a dat „iama” în delicatesele culinare, cu toate că politiciana este o gurmandă din fire, dar nu a exagerat cu mâncarea.
În a doua zi de Crăciun Udrea și-a serbat și ziua de naștere, blonda politiciană împlinind 42 de ani. Aleasa s-a gătit pe măsură pentru acest eveniment, ea schimbându-și coafura.
„Unii oameni văd lucrurile aşa cum sunt şi se întreabă „De ce?” Eu visez lucruri care n-au mai existat şi ma întreb „De ce nu?”. Îi multumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-a harazit sa traiesc în fiecare clipa a vietii mele! Vă mulțumesc vouă, celor care v-ati gandit vreodata la mine! Vă multumesc tuturor pentru urările de ziua mea!”, a scris Udrea.
Și Revelionul și-l va petrece tot acasă alături de prieteni și apropiați
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro