EXCLUSIV | Borcea, ars la buzunar cu 23.000 de lei

30 iulie 2014 16:23

Chiar dacă este la “răcoare”, Cristi Borcea nu e scutit de mici necazuri care, iată, îi tot dau târcoale şi îl ating la portofel.

Între două reprize de ploaie, o “armată” de poliţişti de la “Economic”, de la Ordine Publică, de inspectori de la Protecţia Consumatorilor, dar şi de angajaţi la Protecţia Muncii şi Garda de Mediu au luat la puricat ştrandurile din sectorul 6 al Capitalei.
Controalele au vizat ştrandurile Dâmboviţa (recent transformat într-un soi de parc acvatic), Drumul Taberei şi 16 Februarie. Ca un făcut, numai în cele ale lui Borcea (Dâmboviţa şi Drumul Taberei), administrate de fosta şi de actuala soţie ale fostului preşedinte de la Dinamo, au fost găsite nereguli.
Aşa se face că la finele raidului care a durat câteva ore şi a vizat munca la negru de la barurile de pe marginea piscinelor, calitatea apei din bazine, dar şi respectarea drepturilor consumatorilor, s-a lăsat cu amenzi.
Este vorba de cinci sancţiuni care însumează 23.000 de lei: o amendă de 5.000 de lei pentru vânzări ilicite, fără acte de provenienţă, două de câte 6.000 de lei la capitolul “protecţia consumatorilor”, una de 5.000 de lei pentru nişte nereguli legate de calitatea mâncărurilor vândute şi o amendă de 1.000 de lei pe care a aplicat-o Poliţia Locală

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro