13 Mar. 2014 11:17

Festivalul Tineretului şi Sportului, în Piaţa George Enescu din Capitală.

Distribuie

Este al treilea an consecutiv, în care Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret Bucureşti al Primăriei Muncipiului Bucureşti organizează Festivalul Tineretului şi Sportului.
Anul acesta, peste 1300 de copii s-au înscris în concurs. Tinerii vor participa la competiţii de fotbal, volei, baschet şi handbal, iar tragerea la sorţi a echipelor va avea loc pe 19 martie 2014, la Palatul Copiilor.  Preliminariile se vor desfăşura în perioada 24 martie – 6 aprilie 2014. Echipele care vor trece de faza preliminară ajung în faza finală, care va avea loc între 22 şi 27 aprilie 2014.
Loturile echipelor de fotbal, baschet şi volei vor fi compuse din câte 10 jucători fiecare,  iar cel de handbal va avea în componenţă  12 jucători. Pentru fiecare competiţie sportivă, sistemul de joc este diferit şi depinde de numărul titularilor şi al rezervelor.
Premiile puse la bătaie de organizatori constau în bani, cupe, medalii şi vacanţe în Grecia sau pe litoralul românesc.
Festivalul Tineretului şi Sportului se va încheia cu Miss Hi!School Football Team, eveniment care se va desfăşura în Club One, în seara zilei de 27 aprilie 2014. La concurs se vor înscrie echipe, formate din câte 4 fete şi un băiat, reprezentând cluburi de fotbal europene.  Premiile puse la bătaie de organizatori constau în bani, mingi, dar şi în vacanţe în Grecia sau pe litoralul românesc.

Comentarii
← Inchide