Florin Grigore, profesorul de religie acuzat de o elevă că a sedus-o: „Dacă are dovezi, să le arate”

26 iunie 2012 14:59

O elevă de 17 ani de la Liceul ”George Enescu” din Capitală își acuză profesorul de religie, Florin Grigore, care este și membru într-o formație de muzică etno, că ar fi avut o relație cu aceasta. Profesorul a venit la emisiunea „Acces Direct” pentru a-şi susţine nevinovăţia.

Daiana Duțu, o elevă de 17 ani de la Liceul „George Enescu” din Capitală, îl acuză pe profesorul de religie, Florin Grigore, că a abuzat-o sexual. Cadrul didactic a încercat astăzi să se apere: „Daiana spune că are dovezi şi o sfătuiesc să le arate. A avut timp să arate probele, dar nu a făcut-o. Eu nu am avut nici un fel de relaţie cu această fată”.

Acesta a adăugat: „Sunt acuzat pentru că sunt o persoană publică şi am o viaţă artistică destul de bogată. Sunt mulţi implicaţi în acest scandal şi nu ştiu de ce. Probabil că sunt şi alte interese pe care nu le ştiu. Eu am fost la poliţie să trimit documentele de stare civilă”.
Profesorul de religie a punctat: „Eu nu am dus-o cu maşina niciodată. Am găsit bilete pe automobil în care spunea că mă iubeşte şi că îi e dor de mine. Dacă apare o fotografie cu mine şi ea, voi răspunde penal pentru faptele mele”.

Mai mult, o altă elevă a vorbit despre relaţia celor doi: „Ea mi-a povestit că era virgină şi că se întâlneau la el acasă. Mai mult, ea se dezbrăca în faţa camerei web, vorbeau pe messenger, prin mesaje, veneau împreună la şcoală. Ea se ducea după el oriunde”.
Aceasta a adăugat: „Făceau dragoste în maşină şi se vedeau noaptea ca să nu-i vadă nimeni”.

Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro