15 Iul. 2011 17:29

Foto | Atenţie, şerpi în Capitală! Un bărbat s-a trezit cu reptila în maşină

Distribuie

Florian Barbu a mers azi să îşi înscrie fata la liceul Lucian Blaga din Capitală. Când a ajuns acolo şi-a dat seama că şi-a uitat actele în maşină. S-a întors, iar când a deschis uşa, un şarpe de aproximativ 30 de cm stătea încolăcit pe scaunul de la şofer.
”M-am speriat zdravăn, când l-am văzut, deşi era unul foarte mic. Mai mult din cauză că nu mă aşteptam să văd aşa ceva în maşină. A fugit imediat undeva sub capotă. Nu ştiu pe unde a intrat. Am sunat la 112 şi nimic. Apoi la Poliţie, iar nimic. Până la urmă salvarea a venit din partea celor de la Poliţia Animalelor, care m-au ajutat enorm”, ne-a spus Florian.
Reprezentanţii Poliţiei Animalelor au mers cu bărbatul la un service auto şi au pus maşina pe o rampă, pentru că nu ştiau unde s-a ascuns şarpele. Până la urmă, după minute lungi de zdruncinări ale autoturismului, reptila s-a arătat la faţă. Tot deranjul a costat 150 de lei.
”Deşi este mic, muşcătura acestuia ar fi putut  ucide, pentru că este veninos”, ne-a declarat Emilian Prodan, şeful Poliţei Animalelor.  Şarpele va fi dat unui crescător de reptile.

Explicatii

Foto 1: Cătălin Ciubotaru(47 de ani), inspector în cadrul Poliţiei Animalelor, ne arată şarpele pe care l-a scos din maşină

Foto 2: El este bărbatul care a găsit şarpele în maşina lui personală

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Andreea Marin va suferi luna viitoare o intervenție chirurgicală
Loading...
Comentarii