MENIU CAUTĂ
16 Mai. 2018 18:13

Fratele geamăn al tânărului înecat la Constanța face declarații dureroase. „24 de ani, numai împreună am fost, zi de zi”

Distribuie

Fratele geamăn al tânărului înecat la Constanța face declarații dureroase. Mădălin P0hace suferă cumplit după moartea militarului și recunoaște că fratelui său îi plăcea să se aventureze.

„24 de ani, numai împreună am fost, zi de zi. Numai cât eram în interes de serviciu ne-am separat(…). Întotdeauna s-a aventurat, așa a fost el. Îi plăcea să se aventureze, să își testeze limitele și a mers prea departe de data astas. Era un militar de nota 10, chiar îi plăcea la unitate la Infanterie Marină. Vroia să meargă mai departe și uitați ce s-a întâmplat…să moară în mare”, a spus fratele băiatului decedat în mare, potrivit ziarulconstanța.ro.

Primul caz de înec pe litoralul românesc în actualul sezon a avut loc marți, 15 mai. Cătălin-Gabriel Pohace, un tânăr de 24 de ani, din județul Argeș, a fost scos inconștient din apa mării, în zona plajei Trei Papuci, din Constanța. În pofida manevrelor de resuscitare efectuate de către echipajul medical, tânărul nu a mai putut fi salvat.

Cătălin-Gabriel Pohace absolvise Academia Forțelor Ferestre în 2007 și era necăsătorit. Atât Gabriel, cât și fratele său geamăn, Mădălin, au ales această carieră, având-o drept exemplu pe mama lor, care este cadru militar.

„Am ales cariera militară nu atât la indemnul părinților, cât din dorința de a avea o viață palpitantă și de a duce mai departe valorile militare, reprezentate cu succes de alți membri ai familiei', declara într-un interviu Gabriel.

Citește și

EXCLUSIV. Zeci de probe ADN sunt în lucru în cazul fetiței violate și ucise la Baia Mare. Tuturor persoanelor audiate le-au fost recoltate probe biologice

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii