MENIU CAUTĂ
18 Mai. 2018 08:22

Iașiul, legat de Verona și Cuneo. O nouă companie aeriană low-cost a intrat pe piață

Distribuie

Iașiul va fi legat direct de localitățile Verona și Cuneo, din vară, după ce pe piață a apărut o nouă companie low-cost. Cursele sunt operate de compania italiană Ernest Airlines de pe Aeroportul International Iasi, au anunțat oficialii instituției. Compania oferă reduceri pentru studenți.

Conducerea aeroportului din iași a anunțat că legăturile vor fi operaționale din 21 iunie, urmând a a fi efectuate trei curse pe săptămână, una către Verona si două catre Cuneo.

Ernest Airlines e prima companie italiana care va opera zboruri din Iasi și vizeaza indeosebi comunitațile de români din cele doua orașe de destinație, arată bzt.ro. Reprezentații companiei low-cost susțin că vor oferi reduceri studenților, dar cuantumul acestora nu a fost făcut deocamdată public. Primăria Iași și aeroportul negociază și alte două curse, către Istambul și Frankfurt, cu Turkish Airlines si Lufthansa.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Loading...
Comentarii