18 Mai. 2018 08:22

Iașiul, legat de Verona și Cuneo. O nouă companie aeriană low-cost a intrat pe piață

Distribuie

Iașiul va fi legat direct de localitățile Verona și Cuneo, din vară, după ce pe piață a apărut o nouă companie low-cost. Cursele sunt operate de compania italiană Ernest Airlines de pe Aeroportul International Iasi, au anunțat oficialii instituției. Compania oferă reduceri pentru studenți.

Conducerea aeroportului din iași a anunțat că legăturile vor fi operaționale din 21 iunie, urmând a a fi efectuate trei curse pe săptămână, una către Verona si două catre Cuneo.

Ernest Airlines e prima companie italiana care va opera zboruri din Iasi și vizeaza indeosebi comunitațile de români din cele doua orașe de destinație, arată bzt.ro. Reprezentații companiei low-cost susțin că vor oferi reduceri studenților, dar cuantumul acestora nu a fost făcut deocamdată public. Primăria Iași și aeroportul negociază și alte două curse, către Istambul și Frankfurt, cu Turkish Airlines si Lufthansa.

Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN LONDRA/ Englezii pariază pe orice e legat de nunta Prințului Harry cu Meghan Markle, dar mai ales pe ce pălărie va purta Regina (VIDEO)

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop, sâmbătă, 26 mai 2018. Săgetătorii cheltuiesc fără măsură
Loading...
Comentarii