Iată plajele secrete ale constănţenilor!

05 august 2014 17:04

Chiar dacă în ultimele zile autorităţile au anunţat că toate locurile de cazare de pe Litoral sunt ocupate, plajele nu sunt toate pline. Există câteva, cunoscute şi frecventate mai mult de localnici, aproape goale.

În timp ce turiştii fac eforturi în fiecare zi să găsească un loc de parcare în Mamaia,să prindă un loc pe nisip sau un şezlong cât mai aproape de apă, localnicii sunt mult mai relaxaţi.
Asta pentru că ştiu exact unde pot să facă plajă fără baldachine şi fără aglomeraţie şi, mai ales, la preţ redus. Aprovizionarea se face de la magazinele din oraş sau de la chioşcurile din zonă, unde un suc nu depăşeşte 3 lei, iar o apă costă 2 lei, la fel ca berea. Diferenţele sunt majore faţă de staţiuni, unde preţurile sunt chiar şi triple.
În weekendurile aglomerate, turiştii care vin din țară sau din străinătate la Mamaia mai au puţin şi stau cu şezlongurile în apă

Urmează zile călduroase

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au realizat o serie de estimări privind regimul termic în următoarele două săptămâni. În toată ţara va fi extrem de cald, în unele zone cu mult peste normalul perioadei.
În zona Litoralului vor fi multe zile de caniculă, iar temperatura va avea valori maxime, în medie, de peste 30 de grade Celsius. Minimele vor fi şi ele ridicate, de 20 de grade Celsius, iar probabilitatea pentru ploi se va menţine redusă.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro