Încătuşat, după ce A OBLIGAT MINORE SĂ SE PROSTITUEZE pentru el

24 septembrie 2014 16:53

Un bărbat în vârstă de 57 de ani, din Medgidia, a fost prins în flagrant, de către mascați, în timp ce adăpostea în propria locuinţă cinci tinere, dintre care trei minore în vârstă de numai 16 ani, pe care le obliga să se prostitueze.

Poliţiştii din Medgidia, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale şi ai Serviciului de Informaţii şi Protecţie Internă, l-au filat pe suspectul principal timp de trei luni, iar astăzi, proxenetul a fost prins în timp ce primea suma de 200 de lei de la doi investigatori sub acoperire în schimbul unor partide de sex cu două prostituate pe care le găzduia în locuinţa sa. Fetele stăteau de câteva luni la el și erau „vândute” clienților pentru sume de bani cuprinse între 50 şi 100 de lei.
Cât despre tinere, acestea primeau din banii obţinuţi în urma prostituţiei numai hrană şi îmbrăcăminte, în timp ce majoritatea banilor ajungeau în buzunarul proxenetului.
În timpul flagrantului, anchetatorii au descoperit în locuinţa bărbatului cinci tinere, dintre care trei minore, toate cele trei având vârsta de 16 ani. Suspectul în vârstă de 57 de ani a fost reţinut şi urmează ca mâine să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă, sub acuzaţia de proxenetism.
 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro