26 Iul. 2016 09:51

Incident grav la un ștrand din Arad! Un tânăr și-a fracturat coloana cervicală după ce a sărit în bazin

Distribuie

A venit să se distreze, dar a ajuns în stare gravă la spital. Este vorba de un tânăr de 22 de ani care a sărit în apă pe ştrandul Neptun din Arad şi şi-a fracturat coloana.

Ceea ce a început ca o distracţie, a avut un final nefericit pentru un tânăr în vârstă de 22 de ani din Timişoara. În weekend, timişoreanul a venit la Arad pentru a se scălda pe ştrandul Neptun, scrie aradon.ro.

Nu avea de unde să ştie că saltul făcut într-unul dintre bazinele ştrandului arădean avea să fie şi ultimul în acea zi. Martorii au spus că l-au tot avertizat pe tânărul de 22 de ani – care intenţiona să sară în apă – să nu sară în respectivul bazin deoarece apa nu este suficient de adâncă pentru aşa ceva. Tânărul nu a ţinut cont de atenţionările celor care stăteau la plajă şi a sărit.

După salt, timişoreanul a fost scos afară din bazin, iar cadrele medicale de la punctul medical de pe ştrand i-au acordat primul ajutor până la sosirea ambulanţei care l-a transportat pe tânăr la Spitalul Judeţean de Urgenţă Arad.

Aici s-a constatat că timişoreanul este paraplegic (nu-şi mai simţea membrele inferioare) şi că a suferit o fractură de coloană cervicală. Elicopterul SMURD l-a transportat pe tânăr la un spital din Timişoara pentru alte investigaţii şi îngrijiri medicale.

Loading...
Comentarii